محل تبلیغات شما

بینی از اعضای حیاتی روی صورت انسان ها است که عهده دار چندین عملکرد مهم است. دو وظیفه مهم بینی، بویایی و تنفس است. بعلاوه بینی تاثیر مهمی در زیبایی دارد. فرم بینی افراد مختلف با یکدیگر متفاوت است و ساختمان و بافت بینی در هر کس به شکل خاصی می تواند باشد.

عمل بینی استخوانی

آشنایی با انواع مدل های بینی :

بینی افراد از نظر شکل و ساختمان شبیه به یکدیگر نیست و بینی هر فرد مشخصات خاص خود را دارد. به طور کلی می توان بینی افراد مختلف را بر حسب ساختمان و فرم بینی به دو دسته تقسیم کرد:

  1. بینی های استخوانی

  2. بینی های گوشتی

عمل بینی استخوانی و گوشتی هر یک به شیوه متفاوتی و با روش خاص خود صورت میگیرد. در ادامه درباره عمل بینی استخوانی و ویژگی های بینی استخوانی صحبت می‌کنیم. با ما همراه باشید.

ویژگی‌های بینی استخوانی

از ویژگی های بینی استخوانی می توان به این موارد اشاره کرد:

  • پوست نازک و انعطاف پذیر دارد

  • بافت ها و غضروف های آن محکم است

  • دارای پره های کوچک است

  • دارای استخوانی باریک است

  • لایه چربی زیر پوست آن بسیار نازک است

  • فرم آن منحنی و قوز دار است

بینی استخوانی که در مواردی شکل عقابی دارد از نظر ساختمان بسیار مستحکم است و پوست نازکی دارد. همین ویژگی ها به ظرافت تراش استخوان بینی در حین جراحی کمک می کند تا نتیجه ی عمل بینی استخوانی بعد از جراحی بسیار زیبا ترو طبیعی تر جلوه می کند.

عوامل مختلفی سبب ایجاد شدن قوز و انحراف بینی در نتیجه تشکیل بینی استخوانی می شوند، عواملی مثل ارث، ژنتیک و وارد شدن ضربه و شکستگی استخوان بینی و. باعث ایجاد انحراف در بینی استخوانی میشود.

همانطور که گفتیم یکی از ویژگی های بینی استخوانی نازک بودن پوست بینی و غضروف های محکم آن است ، که با انجام عمل بینی استخوانی می توان انحراف وقوز آن را برطرف نمود .

به طور معمول برای برطرف کردن مشکلاتی مانند قوز بینی در عمل بینی استخوانی، از روش باز جراحی استفاده می شود. به اعتقاد خیلی ها، عمل بینی استخوانی نسبت به جراحی بینی‌های گوشتی راحت تر بوده و نتیجه بهتری دارد و معمولاً افراد از نتیجه آن راضی هستند.

عمل بینی استخوانی

به طور کلی افرادی که برای رفع نقایص بینی استخوانی خود به جراح پلاستیک مراجعه می کنند، شانس این را دارند که بعد از جراحی، بینی بسیارطبیعی و زیباتری را خواهد داشت .دلیل این موضوع این است که پوست بینی این افراد نازک تر است و تغییرات در بینی آن‌ها به خوبی مشاهده می شود. در واقع می توان گفت که ضخامت کم پوست بینی و قوی بودن غضروف ها مهمترین تفاوت بین بینی استخوانی با بینی گوشتی است که سبب می شود نتیجه جراحی بینی استخوانی زیباتر به نظر برسد.

انواع روش های عمل بینی استخوانی

به طور کلی برای عمل بینی استخوانی دو روش وجود دارد:

  1. عمل باز بینی

  2. عمل بسته بینی

نظافت منزل دغدغه روزهای کرونایی

خرید کرکره برقی با قیمت مناسب در تهران

پاسخ به چند سوال درباره مهلت برگشت زدن چک

بینی ,استخوانی ,روش ,های ,عمل ,پوست ,بینی استخوانی ,عمل بینی ,می شود ,این روش ,های بینی ,بینی افراد مختلف

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سرگرمی وطنز گروه بازرگانی سیراف ابزار جوش و برش تعمیرات لوازم برقی هود لامینار مخزن آب | مخزن گالوانیزه | مخزن کامپوزیت موسیقی برای دوستداران موسیقی فیروزه کوبی چیست؟ چکاوک پرواز